Ben jij al fan?

Search here:

Esther Lemmens

Home > Esther Lemmens
Esther Lemmens

Ik ben opgeleid als schei- en milieukundige. Een technicus met een hang naar perfectie, mooie kleuren en vormen. In mijn jonge jaren was ik al heel vaak bezig met schilderen, tekenen, verven, mooie vormen en uiterlijk. Het ontwerpen van iets moois gaf energie en de drang dit te verbeteren. Inmiddels ben ik zeer goed en breed (internationaal) opgeleid op het gebied van dermopigmentatie, maak ik gebruik van de nieuwste technieken en ben ik een expert in het mixen van kleuren en het creëren van nieuwe perfect matchende tinten voor elke klant.

Mijn passie voor Permanent Make-up

Er 24 uur per dag stralend, natuurlijk mooi en jonger uitzien. Je geen zorgen hoeven maken over je make-up zelfs niet na een dag hard werken of sporten. Jouw wensen zijn begrijpelijk en helder en daarom kies je voor dé expert in Permanent Make-up. Een persoonlijke benadering, mooie Permanent Make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen én veilige manier van werken zijn gegarandeerd.

Ik begrijp jouw wensen en haal het beste en mooiste uit jouw gezicht naar voren. Maatwerk, passie, perfectionisme en persoonlijke zorg horen bij mijn werkwijze. Mijn ervaring is internationaal en mijn specialisme is letterlijk grenzeloos. Je bent in goede handen in elk instituut of kliniek in de Verenigde Arabische Emiraten, België, Duitsland en Nederland waar ik werkzaam ben.

Internationale PMU-expert

De meest populaire behandeling bij mijn klanten blijft het vormen van de wenkbrauwen en daar ben ik na jaren ervaring een expert in geworden. De laatste trends op het gebied van wenkbrauwen is de ombre techniek waarbij er vele transparante kleurlaagjes in een 3D vorm gepigmenteerd worden teneinde een uiterst natuurlijk poederachtig waasje te creëren.

Persoonlijk ben ik heel gelukkig met de behandelingen Full Lips en als één van de eersten heb ik deze techniek in Nederland geïntroduceerd en tot expertise verheven. Full Lips zijn inmiddels een absolute trend en is een geweldige behandeling voor een prachtige natuurlijke nude blos tot fel rozerood geaccentueerde lippen!

Nederland
Jaar Masterclass
2011 Allround Specialist Permanent Make-up by Nouveau Contour
2012 Masterclass PMU Hairstroke Technic Eyebrows by Nouveau Contour
2012 Masterclass PMU Advanced Eyeliner by Nouveau Contour
2012 Masterclass PMU Advanced Lips by Nouveau Contour
2013 Masterclass PMU Pigment- en Kleurenleer by Hulscher Cosmetics
2013 Masterclass PMU Areola en Littekens by Hulscher Cosmetics
2013 Masterclass PMU 3D Hairstrokes & Browdesign by Hulscher Cosmetics
2013 Masterclass PMU Pigmentremoval by Ecuri
2013 Masterclass PMU by MB Cosmetics
Europa
Jaar Masterclass Land
2013 Masterclass PMU Design Full Lips by Daniela Bauer-Schwed LCN Company GER
2013 International Advanced Mastertraining PMU Eyebrows, Eyeliner, Full Lips by Alina Soloveva RUS
2013 International Advanced Mastertraining PMU by Anna Savina & Anna Zabolotnaye RUS
2014 International Advanced Mastertraining PMU Eyebrows, Eyeliner, Full Lips by Elitta Lunegova RUS
2014 Masterclass PMU 3D Shading Lips by Nataliya Vladimirovna Kaldoja Yeremenko EST
2014 Masterclass PMU Fluffy Eyebrows by Nataliya Vladimirovna Kaldoja Yeremenko EST
2015 Masterclass PMU Microblading Eyebrows by Branko Babic SER
2015 Masterclass PMU 3D Hairstrokes and Powder Shading Eyebrows by Raffaele Gargiulo IT
2015 Masterclass PMU 3D Hairstrokes and Powder Shading Eyebrows, Eyeliner and Full Lips by Raffaele Gargiulo IT
2015 Masterclass PMU 3D Areola Technics by Vicky Martin UK
2015 Masterclass PMU 3D Powder Shading Eyebrows and Full Lips by Alexander Sivak RUS
2015 Masterclass PMU Eyebrows and Lips by Natalia Smirnova RUS
2015 Masterclass PMU Advanced Eyeliner and 3D Full Lips by Andrea Toth UK/HU
2016 Masterclass PMU by Tunde Mehn HU
Amerika
Jaar Masterclass
2014 Masterclass PMU Hairstroke Eyebrows by Mary Ritcherson
2014 Private Masterclass PMU Hairstroke Eyebrows by Mary Ritcherson
Werken in Dubai

Een immens indrukwekkende stad vol van licht, geluid, rijkdom en verschillende nationaliteiten. Dat laatste maakt het werken hier zo interessant: elke klant heeft een andere nationaliteit en dus een ander huidtype en specifieke wensen. Dat vraagt nogal wat aanpassings- en inlevingsvermogen, maar het blijft een positieve uitdaging en een geweldig gevoel te midden van deze hectiek te kunnen werken.

Permanent make-up laten zetten?

Kies voor dé expert in Permanent Make-up en geniet direct van vollere wenkbrauwen, stralende ogen en blozende lippen. Er 24 uur per dag stralend, natuurlijk mooi en jonger uitzien. Je geen zorgen hoeven maken over je make-up zelfs niet na een dag hard werken of sporten. Jouw wensen zijn begrijpelijk en helder en daarom kies je voor dé expert in Permanent Make-up. Een persoonlijke benadering, mooie Permanent Make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen én veilige manier van werken zijn gegarandeerd.

De eerste behandeling start met een intakegesprek. Jouw wensen worden besproken en je krijgt uitleg over de behandeling. Ook bespreken we nauwkeurig het resultaat. Alle regels en procedures ten aanzien van de veiligheid en de hygiëne worden nauwkeurig nageleefd. We streven naar de beste kwaliteit en de mooiste Permanent Make-up. Op basis van jarenlange ervaring krijg je het juiste advies, zodat het resultaat zal worden zoals je wenst.

Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer je tevreden bent over de vorm en de kleur wordt gestart met de pigmentatie. Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid. Na 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur om de puntjes op de i te zetten.

Esther zet Permanent Make-up
Volg een masterclass Permanent Make-up

Volg een masterclass Permanent Make-up

Wil je nog beter worden als zijnde specialist in Permanent Make-up? Herken je het gevoel van onrust als je prachtige foto’s van het werk van andere specialisten voorbij ziet komen? Het antwoord hierop is; volg een masterclass Permanent Make-up van dé expert want als je tot de top wil behoren, dan volg je les van de top!

Esther is echt een topper!

Ben net geweest en waaauuwww wat een mooi resultaat! Heel fijn geholpen je voelt je echt op je gemak. Esther is echt een topper! Ik raad dit dan ook iedereen aan, niet twijfelen gewoon doen!

Fiona Hilgeman

Excellent services

Ms. Lemmens has demonstrated a superior capacity to provide excellent services (...) As the CEO & Medical Director of of SHAMMA Medical Center, I have continually witnessed the quality of her services as well as her impeccable work ethics.

Dr. Shamma General Manager and Medical Director of Shamma Medical Center Dubai UAE

Esther is an amazing artist !

Beautiful, kind and attentive ! You will enjoy the quality of work and her company as well!

Alina Soloveva Master Artist Permanent Make-up Moscow-Russia
Er elk moment van de dag verzorgd uitzien, dat wil jij toch ook? Maak nu een vrijblijvende afspraak!