Ben jij al fan?

Search here:

Permanent Make-up

Home > Permanent Make-up

24 uur lang mooie ogen, wenkbrauwen en lippen

24 uur lang mooi zijn en geen zorgen hebben over je ‘look’. Dat wil iedereen en dat kan nu ook met Permanent Make-up. Ook voor jou is er een perfecte vorm en kleur in wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Ideaal bij

  • Sporten
  • Druk (sociaal) leven
  • Vakantie
  • Allergie voor gewone make-up
  • Moeite hebben met het aanbrengen van gewone make-up
  • Contactlenzen

Maak indruk met perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen blijven onverminderd belangrijk in ons gezicht. Ieder punt van aanzet tot het hoogste krachtige hoekje en mooi uitlopend uiteinde verdiend evenveel aandacht en zorg. Vollere en mooier gevormde wenkbrauwen in 3D ombre of natuurlijke hairstrokes of een combinatie ervan zijn gegarandeerd!

3D Hairstroke Technique

Een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk nieuw opgebouwd door het nabootsen van verschillende tinten haartjes die in verschillende 3D patronen in de huid geplaatst worden. Zo wordt er een zeer natuurlijk hairstroke effect gecreëerd. Zeer geschikt voor dames die een uiterste natuurlijke en zachte wenkbrauw nastreven.

3D Hairstroke Technique with Powder Shadow

De ultieme en meest natuurlijke techniek voor de allermooiste wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt de wenkbrauw eerst opgebouwd met ultradunne haartjes in verschillende tinten en een bepaald 3D patroon. Om de wenkbrauw voller en poederachtiger te laten lijken, wordt er een zachte schaduw aangebracht daar waar de wenkbrauw meer body nodig heeft. Zeer geschikt voor dames die een natuurlijke wenkbrauw nastreven die wat meer karakter geeft dan enkel de 3D Hairstrokes.

3D Powder Shadow Technique

Een ultrafijne 3D schaduw techniek voor zachte poederachtige, geschaduwde wenkbrauwen in enkele tinten waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. Ideaal voor die dames die een wenkbrauw met karakter nastreven of waarbij 3D hairstrokes niet of minder geschikt is.

3D Microblading Technique

Een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. De enige manuele methode waarbij met een kleine microblade handmatig verschillende tinten haartjes in verschillende 3D patronen in de huid geplaatst worden teneinde een zeer natuurlijk hairstroke effect te creëren. Zeer geschikt voor dames met een stevigere huid die zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen nastreven.

Er elk moment van de dag verzorgd uitzien, dat wil jij toch ook? Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Eyeliner is meer dan een lijntje zetten

Laat je ogen spreken door een perfect gezette, strakke eyeliner. Indruk maak je met een van aanzet tot wing uitlopende prachtig gezette eyeliner in elke gewenste kleur en vorm. Van subtiele infralash tot een breed gezette dramatisch ogende eyeliner. Alles is maatwerk.

Advanced Eyeliner

Middels deze techniek is een ultrastrakke eyeliner in verschillende tinten mogelijk. Van infralash tot advanced met op maat gemaakte ‘wing’. Ideaal voor alle dames.

Advanced Eyeliner Shadow

Middels deze techniek wordt de eyeliner naar boven zacht uitgevaagd waardoor deze natuurlijker en minder strak wordt. Verschillende breedtes en kleurcombinaties zijn mogelijk. Geschikt voor alle dames.

Full Lips Permanent Make-up na

Full Lips voor chic blozende lippen

Wist je dat vollere en zacht ingeschaduwde lippen jonger en nóg aantrekkelijker maakt? Creëer je eigen succes en laat je vriendinnen, collega’s en familie zich afvragen hoe het kan dat jouw lippen er zo prachtig uitzien! Jouw geheim? Full Lip Blush met Permanent Make-up.

Lips met 3D contour

Middels deze techniek wordt de oorspronkelijke lipcontour hersteld in een natuurlijke kleur waarna de contour uiterst licht iets wordt ingeschaduwd. Geschikt voor die dames die geen extra keur op de lippen wensen maar een nieuwe en mooie contourlijn.

Full Lip Blush

Hiermee worden de allermooiste Full Lips gecreëerd. Eén van de meest specialistische behandelingen voor jouw ‘sterrenlips’. Van chic nude tot expressief klaprozenrode lippen waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen, het is allemaal mogelijk. Een breed scala in roze-rode-nude kleuren zijn beschikbaar. Geschikt voor alle dames die hun prachtige blozende lippen willen laten zien!

Er elk moment van de dag verzorgd uitzien, dat wil jij toch ook? Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Areola Tepelhofreconstructie en littekencorrectie

Iets wat in principe niet zichtbaar is mag er wél mooi en vrouwelijk uitzien. Het pigmenteren van areola’s (tepelhof) en littekens is wat dat betreft een heel bijzonder vak apart. Laat je informeren over deze mooie techniek.

3D Shadow Technique

Een prachtige en zeer dankbare medische PMU techniek om 3D areola’s geheel of gedeeltelijk nieuw op te bouwen door het leggen van door elkaar vloeiende lichtere en donkere schaduw op de juiste plaats in de areola. Het effect is een 3D areola die geheel op maat en naar wens is geplaatst. Ideaal voor die dames die na een borstreconstructie de kers op de taart nastreven.

Littekencorrectie

Littekens kunnen worden gecorrigeerd met als ze doel ze minder te laten opvallen of ze te laten opgaan in de huid. Echter, niet alle littekens kunnen worden behandeld en daarom wordt altijd eerst een uitgebreide intake gedaan voorafgaand aan een eventuele behandeling. Littekencorrectie wordt toegepast bij:

  • borstreconstructie, tepel en tepelhof
  • chirurgische littekens na een lifting, camoufleren van littekens, huidaandoeningen zoals vitiligo en hypopigmentatie

Permanent make-up laten zetten?

Kies voor dé expert in Permanent Make-up en geniet direct van vollere wenkbrauwen, stralende ogen en blozende lippen.

De eerste behandeling start met een intakegesprek. Jouw wensen worden besproken en je krijgt uitleg over de behandeling. Ook bespreken we nauwkeurig het resultaat. Alle regels en procedures ten aanzien van de veiligheid en de hygiëne worden nauwkeurig nageleefd. We streven naar de beste kwaliteit en de mooiste Permanent Make-up. Op basis van jarenlange ervaring krijg je het juiste advies, zodat het resultaat zal worden zoals je wenst.

Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer je tevreden bent over de vorm en de kleur wordt gestart met de pigmentatie. Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid. Na 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur om de puntjes op de i te zetten.

Esther is echt een topper!

Ben net geweest en waaauuwww wat een mooi resultaat! Heel fijn geholpen je voelt je echt op je gemak. Esther is echt een topper! Ik raad dit dan ook iedereen aan, niet twijfelen gewoon doen!

Fiona Hilgeman

Excellent services

Ms. Lemmens has demonstrated a superior capacity to provide excellent services (...) As the CEO & Medical Director of of SHAMMA Medical Center, I have continually witnessed the quality of her services as well as her impeccable work ethics.

Dr. Shamma General Manager and Medical Director of Shamma Medical Center Dubai UAE

Esther is an amazing artist !

Beautiful, kind and attentive ! You will enjoy the quality of work and her company as well!

Alina Soloveva Master Artist Permanent Make-up Moscow-Russia
Bekijk de prijslijst voor alle permanent make-up behandelingen.